+386 (0)2 828 00 54    |    podpora@iucitelj.si

Preizkusite novo predlogo didaktične igre – Iskanje besed

V programski opremi v oblaku – SMART Learning Suite Online je odslej na voljo nova predloga didaktične igre – Iskanje besed. Predloga didaktične igre podobno kot ostale predloge pomaga učencem, da se osredotočijo, motivirajo in aktivno učijo na mobilnih napravah ali pri interaktivni napravi. Oglejte si video posnetek.
 
 
Aktivnost je enako kot pri ostalih predlogah zelo hitro in enostavno pripraviti.

Vstavite lahko do 20 besed. Velikost mreže lahko izberete sami, saj je lahko le-ta velika od 8 do 18 črk v vrsti ali stolpcu. Izbirate lahko med tremi stopnjami težavnosti: Easy (besede so postavljene navpično in vodoravno), Moderate (besede so postavljene navpično, vodoravno in diagonalno), Difficult (besede so postavljene navpično, vodoravno, diagonalno in obrnjene v nasprotno smer).
 
Izklopite lahko tudi funkcijo prikaza besed na desni strani. V tem primeru se namesto črk v besedi pojavijo vprašaji.
 
 
Izbirate lahko med različnimi ozadji.

Bi se želeli preizkusiti v iskanju besed o hiši?
Sledite naslednji povezavi.

Vam je bila didaktična igra všeč?
V kolikor bi želeli pripravljeno didaktično igro dodati v svojo knjižnico gradiv in jo deliti s svojimi učenci, sledite naslednji povezavi.
 
V programski opremi SMART Learning Suite Online je na voljo tudi nova funkcija
Predloge, ki vsebujejo glasbene podlage, je odslej mogoče po potrebi utišati ali vklopiti med samo predstavitvijo, kar učiteljem omogoča neprekinjeno ustno usmerjanje ali vodenje. Nadzor nad tem vidikom dejavnosti je v učilnici pomemben, hkrati pa ključnega pomena za podporo učenju v hibridnih in oddaljenih učnih okoljih.
 

Še ne uporabljate programske opreme v oblaku?
Registrirajte se in jo uporabite brezplačno (do 50MB). Dostop do programske opreme je na naslednji povezavi.