+386 (0)2 828 00 54    |    podpora@iucitelj.si
 

Ključne funkcije programske opreme SMART Notebook:

Enostavno deljenje vsebine
Učitelji lahko svoja SMART Notebook® gradiva pošljejo kjerkoli na katerokoli SMART Board® napravo z iQ tehnologijo ali povezavo delijo po e-pošti.

Uvoz 3D modelov
V programsko opremo lahko uvozite 3D modele iz portalov SMART Ex­change ali Trimble 3D Warehouse. Ustvarite pa lahko tudi svoje v pro­gramski opremi Collada (.dae), 2D Object (.obj) ali FBX (.fbx) ter jih uvozite.

Aplikacije SMART Notebook Player
S pomočjo brezplačne aplikacije se lahko prosto gibate po učilnici in s pomočjo pametne naprave upravljate vaš SMART Board® interaktivni za­slon z iQ tehnologijo.

Specifična matematična orodja in GeoGebra
Orodje v katerem lahko pišete matematične znake in številke, ki se samodejno spremenijo v digitalni zapis. Integrirana GeoGebra nudi zmogljiva orodja za vse stopnje, vključno z enostavnim urejanjem enačb, več kot 55.000 matematičnimi objekti, aktivnostmi za geometrijo, algebro, računanje in statis­tiko.

Integrirana funkcija SMART dokumentne kamere
Slike iz knjig, starejših prosojnic lahko s pomočjo kamere digitalizirate in shranite v programsko opremo. Prikažete lahko sliko iz mikroskopa ali pa preprosto pod kamero prikažete postopek nekega dejanja.

Brezplačna učna gradiva, triki in nasveti, video vodiči
Spletni portal SMART Exchange hrani več kot 60.000 učnih gradiv v več jezikih. Slovenski portal i-Učitelj pa ima na voljo gradiva, trike in nasvete ter video vodiče v slovenščini.

Snemanje zvoka in slike zaslona
SMART snemalnik omogoča snemanje zvoka in slike zaslona, ki ga lahko posredujete učencem/dijakom, ki se lahko tako učijo znotraj ali zunaj učilnice po individualnem tempu.

Galerija
V programski opremi je voljo galerija s skoraj 7000 elementi (slike, interak­tivni elementi, .notebook datoteke, teme in ozadja ter 3D elementi). Poleg teh elementov pa lahko izdelate lastno galerijo.

Graditelj aktivnosti
S pomočjo orodja Graditelj aktivnosti je mogoče izdelati nešteto unikatnih interaktivnih iger, s katerimi lahko popestrite učni proces.
 
Priponke
Da ne boste imeli pri predstavitvi težav z iskanjem datotek, lahko v samo gradivo vstavite različne vrste datotek in jih neposredno odprete.
 
Integriran spletni brskalnik
V programski opremo je vključen tudi spletni brskalnik, ki ga lahko vključite na vsako prosojnico učnega gradiva, preko njega pa lahko pišete ali vstavljate različne predmete.
 
Različna pisala
Pri pisanju lahko izbirate med različnimi pisali - navadno pero, kaligrafsko pero, voščenka, čopič, besedilno pero, kreativno pero, čarobno pero in pero za prepoznavanje oblik. Besedilno pero prepoznava rokopis in ga pretvori v digitalno obliko. Čarobno pisalo ima 3 magične funkcije: izginjanje napisanega/narisanega, odpiranje orodja lupe, odpiranje orodja za osredotočanje.
 
Dostop do programske opreme v oblaku - SMART Lumio
Preizkus programske opreme v oblaku odslej več ni časovno omejen na 45 dni, ampak na omejitev prostora za shranjevanje (50MB). Ko boste dosegli 50MB, se vaše vsebine ne bodo izbrisale, ampak ne boste več morali nalagati ali pripravljati novih.

Ne izgubljajte časa, programsko opremo namestite takoj!
Tukaj prenesite brezplačno osnovno različico SMART Notebook in začnite ustvarjati privlačna interaktivna gradiva.
 
Osnovno različico SMART Learning Suite je mogoče nadgraditi za 45 dni brezplačno v razširjeno različico programske SMART Learning Suite - z nadgrajenimi funkcijami. 

Za poln seznam funkcij obiščite smarttech.com/notebook.