+386 (0)2 828 00 54    |    podpora@iucitelj.si
Ključne funkcije programske opreme SMART Notebook:

Enostavno deljenje vsebine
Učitelji lahko svoja SMART Notebook® gradiva pošljejo kjerkoli na katerokoli SMART Board® napravo z iQ tehnologijo ali povezavo delijo po e-pošti.

Uvoz 3D modelov
V programsko opremo lahko uvozite 3D modele iz portalov SMART Ex­change ali Trimble 3D Warehouse. Ustvarite pa lahko tudi svoje v pro­gramski opremi Collada (.dae), 2D Object (.obj) ali FBX (.fbx) ter jih uvozite.

SMART lab in SMART response 2
Vključeni platformi za hitro izdelavo ocenjevanj in aktivnosti, ki temeljijo na igrifikaciji.

Aplikacije SMART Notebook Player
S pomočjo brezplačne aplikacije se lahko prosto gibate po učilnici in s pomočjo pametne naprave upravljate vaš SMART Board® interaktivni za­slon z iQ tehnologijo.

Specifična matematična orodja in GeoGebra
Orodje v katerem lahko pišete matematične znake in številke, ki se samodejno spremenijo v digitalni zapis. Integrirana GeoGebra nudi zmogljiva orodja za vse stopnje, vključno z enostavnim urejanjem enačb, več kot 55.000 matematičnimi objekti, aktivnostmi za geometrijo, algebro, računanje in statis­tiko.

Integrirana funkcija SMART dokumentne kamere
Slike iz knjig, starejših prosojnic lahko s pomočjo kamere digitalizirate in shranite v programsko opremo. Prikažete lahko sliko iz mikroskopa ali pa preprosto pod kamero prikažete postopek nekega dejanja.

Brezplačna učna gradiva, triki in nasveti, video vodiči
Spletni portal SMART Exchange hrani več kot 60.000 učnih gradiv v več jezikih. Slovenski portal i-Učitelj pa ima na voljo gradiva, trike in nasvete ter video vodiče v slovenščini.

Youtube® dodatek
Video posnetke lahko iščete neposredno v programski opremi, tako da odprete dodatek Youtube. Najdeni videoposnetek lahko dodate v svoje grad­ivo in ga po želji povečate.

Snemanje zvoka in slike zaslona
SMART snemalnik omogoča snemanje zvoka in slike zaslona, ki ga lahko posredujete učencem/dijakom, ki se lahko tako učijo znotraj ali zunaj učilnice po individualnem tempu.

Galerija s slikami
V programski opremi je voljo galerija s skoraj 7000 elementi (slike, interak­tivni elementi, .notebook datoteke, teme in ozadja ter 3D elementi). Poleg teh elementov pa lahko izdelate lastno galerijo.

Za poln seznam funkcij obiščite smarttech.com/notebook.