+386 (0)2 828 00 54    |    podpora@iucitelj.si

Dostop do posodobljene programske opreme v oblaku – SMART Learning Suite Online je odslej brezplačen!

Kaj je SMART Learning Suite Online?
SMART Learning Suite Online je programska oprema v oblaku, ki omogoča učiteljem, da svoja gradiva SMART Notebook® odprejo kjerkoli in jih dajo v skupno rabo s sodelavci in učenci ali v oblaku. Učitelji lahko svoja gradiva (.ppt, .pdf) naložijo in jih nadgradijo z zanimivimi  didaktičnimi igrami z lastnimi vsebinami, ki temeljijo na igrifikaciji. Programska oprema v oblaku je odlična rešitev tudi pri poučevanju na daljavo, saj omogoča skupne delovne prostore za sodelovanje, ki spodbujajo aktivno učenje in navajajo na samostojno delo.
 
Več o programski opremi si lahko ogledate v spodnjem video posnetku:
 

Preizkus programske opreme v oblaku odslej več ni časovno omejen na 45 dni, ampak na omejitev prostora za shranjevanje (50MB). Ko boste dosegli 50MB, se vaše vsebine ne bodo izbrisale, ampak ne boste več morali nalagati ali pripravljati novih.
 
Kaj je novega v SMART Learning Suite Online?

  • Aktivnost Shout it Out! (zakriči na ves glas)
Aktivnosti lahko opcijsko dodate naslov oz. vprašanje.Dodajanje slik aktivnostim s pomočjo vgrajenega spletnega brskalnika slik
Pri ustvarjanju didaktičnih iger, si lahko odslej pomagate z Bing Search iskalnikom slik

  • Dodajanje slik za vprašanja in odgovore
Aktivnosti Speedup (Tekmovanje v hitrosti) in Game Show (Kviz) lahko za namesto besedila vprašanjem ali odgovorom dodate slike.


  • Predloge vsebin – miselni vzorci, grafi, manipulativne vsebine…
   

  • Baza javnih gradiv učiteljev
Raziščite bazo in si prenesite gradiva ostalih učiteljev. Izberete lahko vir, da si ogledate več podrobnosti o njem, na primer opis gradiva, vsebino itd. Gradivo si lahko pred ogledate in ga shranite v knjižnico.

 
  • Personalizirana ozadja pri didaktičnih igrah SMART lab
Pri predlogah didaktičnih iger Shout it Out! (Zakriči na ves glas), Fill in the Blank (Izpolnite prazna polja) in Flip Out (Obrnite) lahko ozadje igre prilagodite z lastnimi slikami.

  • Povečava slik
Didaktične igre Super Sort (Super razvrščanje), Flip Out (Obrnite) in Match 'Em Up (Povežite!), ki vsebujejo slike, lahko celozaslonsko povečate.


Več o novostih si lahko ogledate v spodnjem video posnetku: