+386 (0)2 828 00 54    |    podpora@iucitelj.si

Novost v programski opremi SMART Learning Suite Online

SMART Learning Suite Online omogoča učiteljem, da svoja gradiva SMART Notebook® odprejo kjerkoli in jih dajo v skupno rabo z vsemi napravami učencev/dijakov. Učenci oz dijaki lahko gradiva odprejo na svojih namiznih ali prenosnih računalnikih, tablicah ali telefonih ter se učijo v lastnem ritmu. Omogoča delovne prostore za sodelovanje, ki spodbujajo aktivno učenje in navajanje na samostojno delo.
 
Odslej lahko svoje gradivo kot kopijo delite z drugimi učitelji, ki le to uporabijo in jo po svojih potrebah uredijo. Se sprašujete kako to narediti? Zelo enostavno. Na sliki gradiva, ki ga želite izbrati, pritisnite na tri pikice. Izberite »Share link«. Nato pa pritisnite na »Get teacher share link« in »Copy«. Povezavo lahko z učitelji delite preko katerega koli medija.
 
Še boljše pri tej funkciji pa je to, da lahko povezavo gradiva delite z učenci in ti gradivo doma dopolnijo ter rešijo dane naloge. Povezavo lahko kdajkoli tudi prekinete (stop sharing). Ob naslednjem srečanju pa lahko gradivo odprete in vidne bodo vse spremembe, ki so jih učenci dodali. Povezavo gradiva delite po postopku, ki je zgoraj opisan.
 
Katero gradivo boste najprej delili? Pojdite na spletno stran www.suite.smarttech.com in preizkusite.