+386 (0)2 828 00 54    |    podpora@iucitelj.si
Razvrsti po:

Časovnik

S časovnikom nastavite časovno omejitev za določeno nalogo ali samo začnite merjenje časa. Ko je časovna omejitev dosežena, nastavite čas za zagon zvoka na strani beležnice ali druge ukrepe, kot je premik na naslednjo stran.

Igralni avtomat, ki izbira naključne besede

Reža prikazuje naključne besede v angleščini, ki so že shranjene in jih ne morete spreminjati.Pripomoček lahko uporabite za spodbujanje ustvarjalnega pisanja, za analiziranje pojmov ali prevajanje slovarjev.

Kalkulator

Vadite seštevanje, odštevanje, množenje in deljenje vprašanj z uporabo tega interaktivnega gradnika. Prilagodite nastavitve in odgovorite na vprašanja s pisalom SMART Board.

Klavir

Klavirski pripomoček, namenjen osnovnošolcem, da vadijo svoj glasbeni razvoj.

Mreža koordinatnega sistema

Gradnik je primeren za vajo koordinatnega sistema. Dotaknite se mreže, da dodate točko in se na desni strani prikaže koordinata. S peresom narišite črto ali naredite kroge, da dodate točke.

Notno črtovaje

Z gradnikom se lahko učite različnih not (celinke, polovinke in osminke), ki jih lahko postavite na različna mesta notnega črtovja. Nato pa pritisnete na gumb play, ki vam zaigra zapisano melodijo.

Periodni sistem

Interaktivni periodni sistem s slikami elementov. Dotaknite se, da razkrijete elemente ali vpišete ime elementa v pripomoček za hitro iskanje.

Sestavljanka

Povlecite sliko na stran, da ustvarite sestavljanko (iz galerije, datotek ali spletne strani). Nastavite število vrstic in stolpcev, da nastavite težavnost igre.

Tehtnica

Vadite tehtanje tako, da jih povlečete na tehtnico. Na tehtnici lahko dodate tudi uteži tako, da zapišete znesek, ki ga želite dodati na tehntico.