+386 (0)2 828 00 54    |    podpora@iucitelj.si
Razvrsti po:

Dolžnosti in pravice doma in v šoli

Vsebina je namenjena utrjevanju znanja. Učenci sodelujejo v kvizu s pomočjo odzivnikov SMART Responese LE. S pomočjo vprašanj utrdimo pojme: kaj je dolžnost učenca, kaj je prav in kaj narobe, utrjujemo družinske odnose ter dneve v tednu (utjujemo znaje iz spoznavanja okolja).

Družina

Vsebina je namenjena utrjevanju lahko pa tudi preverjanju znanja. Učenci sodelujejo v kvizu s pomočjo odzivnikov SMART Responese LE. S pomočjo vprašanj preverimo sorodstvene odnose v družini: sin, hči, babica, dedek, družina.

Države Afrike in Azije

Gradivo je primerno za vse faze učnega procesa.Gradivo je pripravljeno s pomočjo gradnika SMART lab - Super Sort, kjer je potrebno ustrezno razvrstiti države Afrike in Azije.

Geometrijski liki

Vsebina je namenjena utrjevanju znanja. Učenci sodelujejo v kvizu s pomočjo odzivnikov SMART Responese LE. S pomočjo vprašanj utrdimo pojme: kvadrat, pravokotnik, krog, trikotnik.

Prepoznavanje zastav držav Evrope

Gradivo je namenjeno utrjevanju snovi ali popestritvi učne ure. Pripravljeno je s pomočjo gradnika SMART labMatch\\\\\\\'Em Up!, zato lahko igro tudi preuredite. Učenci morajo v levi krog povleči zastavo, v desnega pa ime države, ki ji pripada zastava.