+386 (0)2 828 00 54    |    podpora@iucitelj.si
Razvrsti po:

Dolžnosti in pravice doma in v šoli

Vsebina je namenjena utrjevanju znanja. Učenci sodelujejo v kvizu s pomočjo odzivnikov SMART Responese LE. S pomočjo vprašanj utrdimo pojme: kaj je dolžnost učenca, kaj je prav in kaj narobe, utrjujemo družinske odnose ter dneve v tednu (utjujemo znaje iz spoznavanja okolja).

Družina

Vsebina je namenjena utrjevanju lahko pa tudi preverjanju znanja. Učenci sodelujejo v kvizu s pomočjo odzivnikov SMART Responese LE. S pomočjo vprašanj preverimo sorodstvene odnose v družini: sin, hči, babica, dedek, družina.

Praznična igra Gremo veselo na počitnice

Tema igre: Sodelujte s svojim soigralcem, da ugiba, kaj je na kartici, tako, da mu samo dajete namige.

Sestavljanka

Povlecite sliko na stran, da ustvarite sestavljanko (iz galerije, datotek ali spletne strani). Nastavite število vrstic in stolpcev, da nastavite težavnost igre.

Zdravo živim

Vsebina je namenjena preverjanju znanja. Učenci sodelujejo v kvizu s pomočjo odzivnikov SMART Response LE. S pomočjo vprašanj preverimo pojme: s čim dihamo, vohamo, okušamo, mislimo, poganjamo kolo (vprašanja so povzeta po kvizu iz Šolske ulice, na spletnem portalu LIlibi).

Zima

Vsebina je namenjena preverjanju znanja o zimi. Učenci sodelujejo v kvizu s pomočjo odzivnikov SMART Responese LE. Vprašanja so povzeta po kvizu iz Šolske ulice, na spletnem portalu LIlibi.